Pontos idő

Közlekedem - tapasztalati blog

Közlekedem szinte minden nap. Közlekedek a fővárosban - de más nagyvárosokban is -, de rendszeresen vasúttal és Volánbuszokkal is (változatosan). Autózom is, amikor működik és/vagy amikor muszáj vagy olcsóbb, ritkábban azért, mert mondjuk kényelmesebb vagy gyorsabb. Ami itt található az a tapasztalat, mely napról napra folyamatosan bővül. Olvasható minden, amit épp átélek e téren, legyen az pozitív vagy negatív, követendő vagy elvetendő példa.

Kommentezés

Az előzetes moderációt kikapcsoltam, mert nem ülhetek állandóan a gép előtt. Szinte naponta ellenőrzöm, hogy volt-e kommentezés és figyelemmel kísérem a leírtakat. Kicsire nem adok, de ne a trágárság legyen a mérvadó, ne az legyen 90%-osan a komment alapja. Köszönöm.

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Utolsó kommentek

IndaFotó képek

Véletlenszerű IDÉZETEK

Friss topikok

A blogról röviden

2008.12.18. 16:03 :: Közlekedésguru

Nagyjából heti egyszer (ha több időm van rá többször) fog megjelenni bejegyzés arról, amit a hét alatt átéltem.

Rengeteget utazom a fővárosban, továbbá a Volánbuszokat és a vasútat is rendszeresen használom, Győrben pedig szinte naponta megfordulok a nyári időszak kivételével.

Elsősorban azért kezdtem el szerkeszteni a blogot, hogy a pozitív és negatív tapasztalataimat a hobbimmal és az életem céljaként választott szakmával - a közlekedéssel - kapcsolatban megosszam másokkal és azokat értelmezze, véleményezze, ellenvéleményezze mindenki úgy, ahogyan akarja.

Hiszek abban, hogy ha nagy visszhangja van valaminek a médiában - vagy akár bármilyen közösségi portálon - akkor eredményt, változást csikarhatunk ki az illetékesekből. Volt már arra példa, hogy egy blogon publikált poszt panaszát kivizsgálták és megtették a szükséges lépéseket, tehát az illetékesek is olvassák (bár lehet csak azért, hogy rágalmazásért perelni tudjon, ha valaki olyat állít, ami szerintük nem igaz és nem tetszik annak negatív "reklámja").

Én igyekszem színesíteni minél inkább ezt a blogot, de hozzátenném: kevés időm van és ez a blog csak rólam szól - jelenleg - és az én véleményemről, tapasztalataimról. Persze cáfolni és véleményezni lehet és örülök is, ha valaki veszi a fáradtságok ehhez, de amíg az egyetem és az egyetem melletti munka elveszi az időm többségét nem kívánom magamnak az állandó többletmunkát, aludni is kell néha.

Remélem, tetszeni fognak majd a posztjaim, azok megosztják majd a véleményeket és aki egyszer rátalált, időnként vissza fog nézni rá. Addig is köszönöm, hogy a bevezetőmet végigolvastad.

(A moderáció csak azért van megjelölve, hogy a trágárság ki legyen szűrve, értelmesen is el lehet mondani egy véleményt, mások számára élvezhető módon, a megértést köszönöm).

- a szerkesztő -

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kozlekedem.blog.hu/api/trackback/id/tr34829986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

buszista 2008.12.18. 21:14:42

Érdeklődéssel várom a folytatást. Én egy közlekedési "Szabó családot" is el tudnék képzelni.Az aktuális közlekedéspolitika ( van ilyen egyáltalán?) összehasonlítása a napi tapasztalatokkal. Vasutas még nem voltam, a szakág többi területén alapvető ismereteim (tapasztalataim) vannak.

Megj: Szabó család= több évtizeden keresztül az egyik legnépszerűbb rádiós sorozat.
süti beállítások módosítása